4Port FTTH Serat Optik Box raray

  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ402

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ402

    Tinjauan Kotak distribusi gaya mini ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti, 4 inti. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang. ● Pamasangan gampang: Masang dina témbok atanapi langsung ditunda taneuh. ● Dulang panyambungan tiasa dipiceun upami diperyogikeun atanapi nalika dipasang kanggo ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ401

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ401

    Tinjauan kotak distribusi optik EFON FDB-004C ngeureunkeun hiji kabel serat optik dugi ka 4 inti, nyandak paningkatan anu signifikan ngahasilkeun pangalaman palanggan anu langkung saé nalika FTTH kedah dikaluarkeun. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang. ● Pamasangan gampang: Masang dina témbok atanapi langsung ditunda taneuh. ● Dulang panyambungan tiasa dipiceun upami diperyogikeun atanapi nalika dipasang pikeun operasi anu merenah sareng pamasangan; ● Slot adaptor diadopsi - Henteu aya sekrup kanggo ...