34234GDE 4GE + 2POTS + CATV + 2.4G & 5G WIFI XPON ONU

34234GDE 4GE + 2POTS + CATV + 2.4G & 5G WIFI XPON ONU

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

34234GDE mangrupikeun parangkat terminal tina séri XPON anu saluyu sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng minuhan hemat énergi protokol G.987.3. Éta dumasarkeun kana téknologi GPON anu déwasa sareng stabil sareng hemat biaya anu ngadopsi performa tinggi XPON ZTE chipset sareng gaduh reliabilitas anu luhur, manajemén anu gampang, konfigurasi anu fleksibel, kuatna, jaminan jasa anu saé (Qos).

34234GDE ngadopsi skéma MTK MT7603EN sareng MT7612EN pikeun aplikasi WIFI anu ngadukung standar IEEE802.11b / g / n sareng standar IEEE802.11ac. Éta ogé nyayogikeun halaman manajemén WEB sareng saderhana konfigurasi WIFI.

34234GDE ngadukung dua palabuhan pikeun aplikasi VOIP sareng hiji sinyal RF pikeun CATV.

Fitur

● Patuh sapinuhna sareng standar ITU-G.984.1 / 2/3/4 sareng protokol G.987.3

● Dukung downlink 2.488 Gbits / s rate sareng uplink 1,244 Gbits / s rate

● Ngarojong FEC dua arah

● Ngadukung FEC bidirectional sareng RS (255,239) FEC CODEC

● Dukung 32 TCONT sareng 256 GEMPORT

● Ngarojong fungsi dekripsi AES128 tina standar G.984

● Ngarojong SBA anddBA dinamis alokasi broadband

● Ngarojong fungsi PLOAM tina standar G.984

● Ngarojong Dying-Gasp cek sareng laporan

● Ngarojong Ethernet sinkron

● Gangguan damel anu saé sareng OLT ti pabrikan anu sanés, sapertos Huawei, ZTE, Cortina, jst.

● Turun-tautan palabuhan LAN: 4 * 10/100 / 1000M kalayan negosiasi otomatis

● Ngarojong fungsi alarm ONU nakal

● Ngarojong fungsi VLAN

● Modeu operasi: SFU atanapi HGU pilihan

● Dukung standar IEEE802.11b / g / n sareng IEEE802.11ac kanggo WIFI

● Anteneu ganda: kotak éksternal sareng 5DBi

● Pangrojong 300Mbps pikeun 2.4Ghz sareng 966Mbps pikeun 5Ghz

● Dukung kalikeun SSID

● Sababaraha cara énkripsi: WFA, WPA, WPA2, WAPI

● Dua palabuhan pikeun VOIP, ngadukung H.248, protokol SIP opsional

● Hiji palabuhan RF pikeun aplikasi TV

Interface Alat sareng Indikator LED

be vds erh

Lambang

Warna

Hartosna

PWR

Héjo

HIRUP: Suksés nyambung sareng kakuatan;

Pareuman: Gagal nyambungkeun sareng kakuatan

PON

Héjo

ON: Daptar suksés;

Pareuman: Daptar gagal

LAN

Héjo

HIRUP: Tautan nepi leres;

Flicker: data ngirimkeun;

MATI: kaitkeun handap rusak

TEL

Héjo

ON: Daptar suksés

Pareuman: Daptar gagal

CATV

Héjo

Input kakuatan optik: 0 ~ -15DBm

Beureum

Input kakuatan optik: ≥0DBm, atanapi ≤ -15DBm

Kalah

Héjo

ON: WIFI ngajalankeun;

OFF: ngamimitian WIFI gagal

Spésifikasi

Parameter tech

Katerangan

Antarbeungeut up-link

Antarmuka 1 GPON, SC mode tunggal serat tunggal tingkat RX 2.488 Gbits / s sareng tingkat TX 1,244 Gbits / s

Jenis serat: SC / APC

Kakuatan optik: 0 ~ 4dBm

Sensitipitas: -28dBm

Kaamanan: Mékanisme oténtikasi ONU

Panjang gelombang (nm)

TX 1310nm, RX 1490nm

Panyambung serat

Konektor SC / APC

Antarbeungeut data handap-tautan

4 * 10/100 / 1000Mbps antarbeureum Ethernet antar muka, antar muka RJ45

Indikator LED

11 pcs, tingal NO.6 watesan indikator LED

Panganteur suplai DC

input+12V 1A, tapak suku: DC0005 ø2.1MM

Kakuatan

5W

Suhu operasi

-5 ~ + 55 ℃

Kalembaban

10 ~ 85% (henteu kondensasi)

Suhu neundeun

-30 ~ + 70 ℃

Diménsi (MM)

185 * 125 * 32mm (mainframe)

Beurat

0.3Kg (mainframe)

Ciri WIFI

Fitur tech

Katerangan

Anteneu

2T2R Mode gain: 5dBi

Meunteun

300Mbps IEEE802.11b / g / n

Jumlah saluran: 13 kanggo wifi4

Métode énkripsi

WFA, WPA, WPA2, WAPI

Kakuatan Tx

17dBm pikeun 2.4GHz

Sensitipitas Rx

WIFI4: -59dBm @ saluran 11 MCS7;

Fungsi WPS

Ngarojong

Fitur Téknis VOIP

Fitur tech

Katerangan

Tegangan sareng Pangimeutan Ayeuna

ONU teras-terasan ngawaskeun TIP, RING, sareng voltase batréna sareng arus via Monitor chip ADC

Pangimeutan Kakuatan sareng Deteksi Kasalahan Daya

Fungsi monitoring ONU digunakeun pikeun mayungan mayungan tina kaayaan kakuatan anu kaleuleuwihi

Pareuman Overload Thermal

Upami suhu damel ngalangkungan ambang suhu simpang maksimum, alat bakal pareum nyalira

Konfigurasi standar

Protokol: SIP

Pilihan tipe codec: G722, G729,, G711A, G711U

FAX: pareuman

Fitur Téknis CATV

Fitur tech

Katerangan

Panjang gelombang optik

1540 ~ 1560nm (Serat Tunggal, komponén PWDM internal)

Kisaran input optik

0 ~ -15DBm

Leungitna balik optik

≥45dB

Bandwidth

45 ~ 1000 MHz

Flatness

± 1dB

Tingkat kaluaran RF

72dBuv

Kisaran kontrol AGC

0 ~ -14dBm

RF Kaluaran deui karugian

≥14dB

Impedansi kaluaran

75Ω

CNR

≥50dB

CTB

≥60dB

CSO

≥60dB

Émbaran mesen

Modél No. Pedaran
34234GDE 4GE + 2POTS + CATV + 2.4G & 5GWIFI

Daptar bungkusan

Nami Jumlah
XPON ONU 1
Kakuatan suplai 1
Kabel RJ45 1
Kabel RJ11 1
Manual & kartu jaminan 1

PON FTTX Solusi

sdv


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami