2Port FTTH Serat Optik Box raray

  • FTTH Fiber Optical Face Box  ZJ202

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ202

    Kotak distribusi gaya mini ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang. ● Pamasangan gampang: Masang dina témbok atanapi langsung ditunda taneuh. ● Dulang panyambungan tiasa dihapus nalika diperyogikeun atanapi nalika dipasang pikeun operasi anu merenah sareng ...
  • Telescopic FTTH Fiber Optical Face Box ZJ201

    Teleskopik FTTH Serat Optik Box raray ZJ201

    Kotak distribusi gaya mini ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti sareng 4 inti. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang ● Pamasangan gampang: Dipasang dina témbok ● Operasi gampang: serat colokan kalayan henteu kedah muka cangkang ● Saluran kabel serat ti unggal arah, ngadukung ...