2 Palabuhan Ethernet kana Serat Media Converter ZJ-100102-25

2 Palabuhan Ethernet kana Serat Media Converter ZJ-100102-25

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

10 / 100M Fiber Media Converter ngarobah serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat.

Spésifikasi

• 10 / 100M 2 Port Ethernet kana Serat Media Converter

• Satengah atanapi pinuh duplex negosiasi otomatis

• 10/100 Mbps negosiasi otomatis pikeun palabuhan tambaga

• Otomatis MDI / MDI-X pikeun port tambaga

• Patuh sareng IEEE 802.3u, IEEE 802.3X, IEEE 802.3

• Ngarojong Patali Fault Pass Ngaliwatan fungsi

• Instalasi plug-and-play

• Manjangan jarak jaringan dugi ka 100 km

• SC / FC / ST port serat opsional, WDM

• Tiasa diwangun dina 2U 14 slot média converter chassis

Spésifikasi

  Ngaran Produk  10 / 100M 2 Port Ethernet kana Serat Media Converter (Serat Single Serat Dual)
  Modél Produk  ZJ-100102-25
  Standar Patuh  IEEE802.3 / u / z / ab, 10Base-T, 100Base-TX 1000Base-TX
  Antarbeungeut  RJ-45: 2 × 10 / 100Basa-TXFiber: 1 × 10 / 100Base-FX (konektor ST / SC / FC)
  Média Jaringan  10BASE-T: Cat3,4,5 UTP (≤100 méter) 100BASE-TX: Cat5 atanapi engké UTP (≤100 méter) 1000BASE-TX: Cat6 atanapi engké UTP (≤100 méter)
  Média serat  Multi-mode: 2KMSingle-mode: 25/40/60 / 80KM
 Kabel optik  UTP: ucing.5 / ucing.6(Max Jarak 100m)Serat (Single Mode): 8 / 125,8.7 / 125,9 / 125,10 / 125
  Kontrol Aliran  Full-duplexIEEE802.3x Flow Control kontrol aliran backpressure Satengah-duplex
 Jarak Transmisi  Modeu tunggal 20-100km
  Kakuatan  DC5V1A
  Konsumsi  <5w
  Lingkungan Gawe  Suhu ngagawekeun: -30~60 ℃; Suhu neundeun: -35~75 ℃Kalembaban relatif: 5% ~ 95% (henteu kondensasi)
   Cangkang  Beusi
  Daptar bungkusan  Media Converter × 1 pc / pairPower adaptor × 1 pc / pairUser Manual × 1 pc

Sertipikat kualitas × 1 pc

Kartu jaminan × 1 pc

  MTBF  300.000 jam
  Beurat & Ukuran  Beurat Produk: 0.7KG Ukuran produk (L × W × H): 11cm × 7cm × 2.5cm
  Jaminan  3-taun

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami