1Port FTTH Serat Optik Box raray

  • FTTH Fiber Optical Face Box ZJ101

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ101

    Tinjauan Kotak distribusi gaya mini ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang. ● Pamasangan gampang: Masang dina témbok atanapi langsung ditunda taneuh. ● slot adaptor diadopsi - Henteu aya sekrup kanggo masang adaptor. ● Nyolok serat kalayan henteu kedah ...
  • FTTH Fiber Optical Face Box  ZJ102

    FTTH Serat Optik Box raray ZJ102

    Tinjauan Kotak distribusi gaya mini ieu seueur diterapkeun dina jaringan FTTX pikeun nyambungkeun kabel serelek sareng alat ONU ngalangkungan port serat. Éta ngadukung splicing, distribusi, sambungan mékanis sareng dipasang témbok. Kapasitas kotak ieu tiasa janten 1 inti, 2 inti. Fitur ● Bahan ABS anu dianggo mastikeun awak kuat sareng hampang ● Pamasangan gampang: Dipasang dina témbok ● Saluran kabel serat ti unggal arah, ngadukung saluran kabel pikeun skénario anu béda-béda. ● Adaptor anu tiasa diadopsi: SC, ...