1550nm Modulasi Internal Transmitter Optik

  • 1550nm Internal Modulation Optical Transmitter (ZTX1550)

    1550nm Modulasi Internal Transmitter Optik (ZTX1550)

    Pedaran produk ZTX1550 series 1550nm transmitter optik mangrupikeun standar standar pamancar optik CATV. Jangkungna pamancarna nyaéta IU, éta tiasa dipasang dina pigura 19 ”sacara merenah. Alat-alat utama ngadopsi Ortel, MITSUBISHI DFB noise low anu ngandung kulkas thermoelectric, laser gelombang kontinyu. Indéks kinerja téknis sadayana ngahontal standar alat impor anu sami, nyayogikeun kualitas pangiriman jarak jauh gambar, inohong atanapi sinyal digital anu dikomprés ...