1550nm Modulasi Éksternal Transmitter Optik

  • 1550nm External Modulation Optical Transmitter (ZTX1800)

    1550nm Modulasi Éksternal Transmitter Optik (ZTX1800)

    Pedaran produk ZTX1800 mangrupikeun standar standar pemancar optik modulasi éksternal 1550nm kinerja tinggi ku kinerja tinggi dual power supply switching. Sumber lampu sakabeh unit nyoko kana bandwidth anu sempit, low noise, gelombang gelombang DFB laser kontinyu, anu propatip pikeun ngirangan pangaruh dispersi. Kusabab adopsi mérek internasional komponén konci sareng téknologi kontrol sistem optimasi sistem perusahaan urang, téknologi kontrol jaringan SMNP, p téknis mesin ...