1550nm Modulasi Éksternal Transmitter Optik (ZTX1800)

1550nm Modulasi Éksternal Transmitter Optik (ZTX1800)

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

ZTX1800 mangrupikeun standar standar pemancar optik modulasi éksternal 1550nm kinerja tinggi ku kinerja tinggi dual power supply switching. Sumber lampu sakabeh unit nyoko kana bandwidth anu sempit, low noise, gelombang gelombang DFB laser kontinyu, anu propatip pikeun ngirangan pangaruh dispersi. Kusabab adopsi mérek internasional komponén konci sareng téknologi kontrol sistem optimasi sistem perusahaan urang, téknologi kontrol jaringan SMNP, indikator kinerja téknis mesin sacara lengkep ngukur standar alat impor anu sami. Éta tiasa nyayogikeun gambar anu kualitas luhur, digital atanapi dikomprés sinyal digital transmisi jarak jauh kanggo televisi kabel sareng komunikasi telepon.

Fitur

(1) Kualitas luhur: Téhnologi sumber gelombang mikro duaan sareng téknologi pre-distorsi RF mastikeun yén sistem tiasa kéngingkeun target CTB, CSO, sareng SBS maksimum dina hal kinerja CNR≥52dB anu hadé.

(2) Kalenturan: Dina mastikeun sistem kinerja tinggi CSO, téknologi modulasi fase modulator éksternal ngamaksimalkeun kakuatan optik kana serat supados kéngingkeun transmisi jarak jauh, sareng ambang SBS lapangan anu tiasa diatur, 13, 16,18dB, AGC / Modeu MGC kapilih, lapangan dioptimalkeun OMI ngajantenkeun cocog pikeun pangiriman jaringan anu sanés.

(3) Réliabilitas: 19 "1U rak standar, internal-kinerja tinggi suplai kakuatan switching, éta tiasa dianggo dina cadangan dina 85 ~ 265Vac City Network Voltage, MS-level switching otomatis; chassis cooling kontrol suhu otomatis.

(4) Intuisi: Modulator éksternal sareng laser mangrupikeun komponén mesin anu paling mahal, mesin anu dilengkepan ku microprocessor ngawaskeun kaayaan damel tina modulator éksternal sareng laser, jandela LCD panel nembongkeun parameter operasi.

(5) Jinis jaringan: Pilih jaminan transponder pemantauan status Sadaya-sapotong pikeun minuhan standar nasional sareng cocog sareng standar SCTE HMS, éta ngamungkinkeun kamampuan ngawaskeun manajemén jaringan.

(6) Power supply Pluggable: ngadopsi bahan aluminium, pluggable switch PSU, damel sareng 86 ~ 265VAC, éta tiasa diganti ku -48VDC kalayan gampang.

Parameter téknis

Barang

Unit

Parameter

Catetan

Jenis laser

Laser DFB

Panjang gelombang

nm

1550 ± 10

Tiasa ditangtoskeun sateuacan mesen

Modulasi optik

Modulasi éksternal

Kakuatan kaluaran optik

dBm

2 × 7

1X7 …… 2 × 9

Ambang SBS

dBm

16.5

13 ~ 19dB tiasa diluyukeun

Panyambung optik

SC / APC atanapi FC / APC

tangtukeun sateuacan mesen

Jangkauan Frékuénsi

MHz

47 ~ 862

47 ~ 1000 pilihan

CNR

dB

52

Flatness

dB

± 0,75

Tingkat input RF

dBuV

75 ~ 85

Kontrol otomatis AGC

C / CTB

dB

≥65.0

C / CSO

dB

≥65.0

Impedansi input RF

Ω

75

RF Input Balikna Karugian

dB

> 16 (47 ~ 550) MHz

> 14 (55 ~ 862) MHz

Voltaseu

V

90 ~ 265VAC

Pilihan -48VDC

Konsumsi listrik

W

≤50

Operasi-suplai tunggal

Suhu ngagawekeun

° C

0 ~ 50

Kadali suhu otomatis

Suhu neundeun

° C

-20 ~ 85

Kalembaban relatif

%

20% ~ 85%

Ukuranna

"

19 ″ × 11 ″ × 1,75 ″

(W) x (D) x (H)

Manajemén jaringan

RJ45

Browser pangrojong sareng SNMP

Beurat

Kg

5

Catetan:
1) Dina kaayaan anu ditetepkeun-leungitna link, ngonpigurasi dina 59 PAL-D sinyal saluran televisi analog dina frékuénsi 550MHz, dina kisaran 550MHz ~ 750 (862) MHz frékuénsi ngirimkeun sinyal modulasi digital, tingkat sinyal modulasi digital (dina bandwidth 8MHz ) nyaéta 10dB langkung handap tina tingkat pamawa sinyal analog, nalika kakuatan input optik nyaéta 0dBm, anjeun tiasa ngukur kombinasi operator triple beat ratio (C / CTB), kombinasi operator rasio beat urutan kadua (C / CSO) sareng operator babandingan noise (C / CNR) 2) Serat: 50KM + EDFA

Séri produk

Modél

Konfigurasi

ZTX1825

Port optik dobel, unggal port optik power≥5dBm

ZTX1826

Port optik ganda, unggal port optik power≥6dBm

ZTX1827

Port optik ganda, unggal port optik power≥7dBm

ZTX1828

Port optik dual, unggal port optik power≥8dBm

ZTX1829

Port optik dobel, unggal port optik power≥9dBm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali