1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

1550nm Erbium Doped Fiber Amplifier ZOA1550HW

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

ZOA1550HW séri kakuatan tinggi modeu tunggal EDFA dicirikeun kalayan noise low, linearity tinggi. Ngawangun-di CWDM anu saé ngalaksanakeun 1490nm / 1310nm aliran data tina OLT sareng ONU kana transmisi serat tunggal ngalangkungan EDFA, ngirangan jumlah komponén sareng ningkatkeun kinerja sistem sareng reliabilitas. Éta nawiskeun solusi anu fleksibel sareng béaya rendah pikeun cakupan area gedé CATV tina metropolises sareng kota-kota sedeng.

Séri ZOA1550HW dilengkepan réngsé APC, AGC, kontrol ATC, desain anu saé pikeun dispersi panas anu ngajantenkeun damel lami sareng operasi anu stabil tina laser PUMP. RJ45 dina panel tukang nawiskeun panganteur jaringan SNMP. LCD anu lega nembongkeun sadaya parameter tina sadaya unit sareng ngareuwaskeun. Laser bakal otomatis pareum upami kakuatan optik leungit; éta nawiskeun panyalindungan kaamanan pikeun laser. Sadaya output optik perenahna dina panel payun (tiasa dina panel tukang nyaéta khusus pelanggan). Séri ZOA1550HW ngadopsi pompa mode tunggal, EDFA sareng téhnik integrasi multi-pompa. Dioptimalkeun pikeun noise low, ngamungkinkeun pikeun jelas transmisi pidéo video, sora sareng data. Sosok noise sareng reliabilitas na langkung saé tibatan Double-clad Yb / Er Amplifier.

Chassis 1RU, total power kaluaran> 1000mW, 8 port optik uplink, pikeun port optik kaluaran OLT + 8 1550nm, kalikeun 1310/1490 aliran data.

Chassis 2RU, total kakuatan kaluaran> 4000mW, maks. 32 palabuhan optik uplink, pikeun port optik kaluaran OLT + 32 1550nm, kalikeun alur data 1310/1490.

Fitur

(1) Kualitas luhur: pompa kelas urut ngadopsi 980nm salaku sinyal leutik pikeun ngagedékeun, saatos kelas ngadopsi pompa multi-mode kakuatan 980nm, kakuatan optik dioptimalkeun ku parangkat lunak pikeun ngirangan inohong noise tina EDFA, sareng ngajantenkeun sistem ngahontal CNR anu hadé .

(2) Kalenturan: suplai kakuatan switching kinerja tinggi, éta tiasa dianggo dina 85 ~ 265Vac City Network Voltage, ogé catu daya DC48V opsional (reservasi diperyogikeun); chassis cooling kontrol suhu otomatis. Cooler mékanis (kipas Dual) dina panel tukang ngabantosan dispersi panas sahingga ngajaga laser pompa

(3) Intuisi: Mesin anu dilengkepan ku microprocessor ngawaskeun kaayaan kaayaan laser, panel LCD window nampilkeun parameter operasi.

(4) Jaringan: Pilih jaminan transponder pemantauan status Sadaya-sapotong pikeun minuhan standar nasional sareng cocog sareng standar SCTE HMS, éta ngamungkinkeun kamampuan ngawaskeun manajemén jaringan.

(5) CWDM: Ngawangun-dina CWDM anu saé ngalaksanakeun 1490nm / 1310nm aliran data tina OLT sareng ONU

Parameter téknis

Kinerja

Indéks

Suplemén

Min.

Ngetik

Max.

CATV panjang gelombang Operasi (nm)

1540

1560

LAMA ngalirkeun panjang gelombang (nm)

1310/1490

1550nm lulus leungitna panjang gelombang (dB)

0,8

1550nm
1310 / 1490nm lulus karugian panjang gelombang (dB)

0,8

1310 / 1490nm
Isolasi panjang gelombang antara 1490 / 1550nm (dB)

40

Kakuatan input CATV (dBm)

-8

3

 10

Daya kaluaran total (dBm)

26

41

Unggal kakuatan kaluaran port (dBm)

10

22

Jumlah port kaluaran

8

32

Bédana unggal kakuatan kaluaran (dB)

-0.5

0,5

Sosok noise (dB)

4.5

6.5

Sistem CNR buruk (dB)

1

Pin = 6dBm
Mangpaat katergantungan polarisasi (dB)

0.4

Dispersi modeu polarisasi (ps / nm)

0.3

Kabocoran kakuatan pompa (dBm)

-30

Leungitna kamandang (dB)

50

Panyambung optik

SC / APC, LC / APC

Antarbeungeut sérial

NO

Panganteur SNMP

RJ45

Catu daya (220VAC) (V)

100

250

Pilihan -48VDC
Kakuatan meakeun (W)

50

170

Témpo damel. (° C)

-10

65

Temp gudang. (° C)

-40

80

Kalembaban relatif (%)

5

95

Ukuran (W) × (D) × (H) (″)

19 × 14,5 × 1,75

1RU

19 × 14.5 × 3.5

2RU
Babasan Sadaya unit kalayan kakuatan kaluaran anu béda tina séri ZOA1550HW tiasa dina casing 2RU.

Langkung perumahan

 q1 q2
q3 q4
q5  q6

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami