1310nm pamancar optik

  • 1310nm Fiber Optical Transmitter (ZTX1310)

    1310nm Serat Optik pamancar (ZTX1310)

    Pedaran produk ZTX1310 series 1310nm transmitter optik mangrupikeun pamancar optik kualitas luhur kalayan fungsi AGC. Jangkungna pamancarna nyaéta IU, éta tiasa dipasang dina pigura 19 ”sacara merenah. Alat-alat utama ngadopsi sora rendah AOI, EXSTON atanapi Ortel DFB anu ngandung kulkas termoelektrik, gelombang gelombang kontinyu. Indéks kinerja téknis sadayana ngahontal standar alat impor anu sami, nyayogikeun kualitas pangiriman jarak jauh gambar, inohong atanapi komprés ...