10M / 100M Parabot Parobah

  • 2 Ports Ethernet to Fiber Media Converter ZJ-100102-25

    2 Palabuhan Ethernet kana Serat Media Converter ZJ-100102-25

    10 / 100M Fiber Media Converter ngarobah serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Spésifikasi • 10 / 100M 2 Port Ethernet kana Serat Media Converter • Half or full d ...
  • 1000Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-GS03A/B

    1000Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-GS03A / B

    10/100 / 1000M Fiber Media Converter ngarobah serat 1000BASE-FX kana média tambaga 1000Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 10/100 / 1000M Media Converter, Single Mode Single Fiber • Half o ...
  • 1000Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-GS-03

    1000Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-GS-03

    10/100 / 1000M Fiber Media Converter ngarobah serat 1000BASE-FX kana média tambaga 1000Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 10/100 / 1000M Media Converter, Single Mode Dual Fiber • Half or ...