1000M Parabot Parobah

  • 100Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-3100AB

    100Mbps Single Fiber Media Converter ZJ-3100AB

    10 / 100M Fiber Media Converter ngarobah serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 1 Port 10 / 100M Media Converter, Single Mode Single Fiber • Half or ful ...
  • 100Mbps Dual Fiber Media Converter  ZJ-1100S-25

    100Mbps Dual Fiber Media Converter ZJ-1100S-25

    10 / 100M Fiber Media Converter ngarobah serat 100BASE-FX kana média tambaga 100Base-TX atanapi sabalikna. Nyayogikeun solusi anu gampang sareng ekonomis pikeun ningkatkeun jaringan dumasar tambaga kana serat optik pikeun manjangan jangkauan sinyal. Jarak transmisi Media Converter dugi ka 120km. Desain plug-and-play, gampang dipasang. Éta tiasa dianggo salaku nyalira, atanapi dipasang dina 2U 14 slot média converter chassis kalayan catu daya terpusat. Fitur • 1 Port 10 / 100M Media Converter, Single Mode Dual Fiber • Half or full ...