zj
zjj
zj33

produk

langkung >>

tentang Kami

vd

naon urang ngalakukeun

Hangzhou Zongju Optical Equipment Co., Ltd. kantor pusatna di Hangzhou, Cina. Kami supplier propésional ngahususkeun kana panilitian sareng pamekaran, manufaktur sareng penjualan transmisi serat optik sareng alat-alat telekomunikasi.

Zongju nyayogikeun seueur pilihan pakakas serat optik. Daérah produk utama kami kalebet: pamancar optik CATV, panguat serat optik (EDFA, YEDFA, sareng sajabana), panarima optik, sistem PON OLT sareng ONU, modul santunan dispersi, saklar optik, transmisi SAT-IF, Konverter média serat optik, sababaraha optik komponén pasip serat, pakakas tés pamasangan proyek sareng instrumen, sareng sajabana Produk anu seueur dianggo dina jaringan régional, triple play sareng FTTx, nyayogikeun produk anu pangsaéna sareng paling cocog pikeun jaringan global.

langkung >>
diajar deui

Buletin kami, inpormasi panganyarna ngeunaan produk kami, berita sareng tawaran khusus.

Pencét pikeun manual

aplikasi

wartos

Hal-hal Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Serat Optik Media Parabot Parobah

Ku ayana ekspektasi komunikasi dinten ayeuna ...

Warta Industri

Tanggal 7 Agustus, Departemen Kaamanan Transmisi Kaamanan Nasional Radio sareng Televisi Administrasi ngayakeun simposium di Beijing pikeun ngabahas rekomendasi anu aya hubunganana sareng Radio China sareng ...
langkung >>

Warta Perusahaan

Dina Séptémber 2020, Hangzhou Zongju Optical Equipment Co., Ltd. sacara resmi muka halaman wéb www.zongjutech.com Halaman wéb anyar kami bakal nampilkeun produk anu langkung seueur sareng langkung euyeub pikeun sadayana, janten tetep dituturkeun!
langkung >>

Hal Anjeun N ...

Hal-hal Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Serat Optik Media Parabot Parobah Kalayan ayana ekspektasi komunikasi jaman ayeuna, operator jaringan kedah minuhan tumuhna patalimarga data sareng ...
langkung >>